Et par billeder fra Spanien

Nu har flere rykket mig mange gange for lidt tilbagemeldinger fra min spanienstur. I må være tålmodige, jeg skal jo lige sove min sangriabrandert ud, ik. Men her har I et par billeder – min mor havde hænderne fulde med at tage sig af mig, så det var lidt sparsomt hvad vi havde med hjem af dokumentation fra turen.

Vi besøgte nogle af min mors gode venner, Jens og Kamilla, og deres dreng Birk, som er næsten 2 år. De bor i en by lidt udenfor Malaga, som hedder Benalmadena. Birk er stor og ret sej, og selv om han vist ikke syntes jeg var så spændende at lege med, så var jeg altså helt betaget af ham. Om et par år skal jeg vise ham skal jeg. Desværre fik vi ingen billeder med hjem af Birks mor. Det er synd, for hun er ellers meget smuk, men hun arbejder hele dagen på noget der hedder Montebello, så vi var mest sammen med Birk og hans far.

(klik på billederne for en større version)

Jeg var ret god til at flyve. På vej ned sov jeg de første to timer, og det var min mor vist meget glad for ovenpå en lidt kaotisk start på rejsen – den har I nok hørt om. På vejen hjem sov jeg ikke rigtigt, men det gik fint og vi sad ved siden af Jørgen og Hanne som havde seks børnebørn, så de passede gerne mig, hvis mor skulle strække benene.

Jeg glæder mig allerede til næste gang vi skal afsted, men så håber jeg altså at min far også skal med.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s