Nyt fra Kesi

Efter vi kom hjem fra Thailand besluttede jeg at adoptere en orangutang på Borneo gennem BOS Danmark. Det har jeg helt glemt at fortælle jer alle sammen. Men nogle af jer har måske set det fine adoptionsbevis der hænger ude i køkkenet.

Jeg faldt for lille Kesi bla. fordi hun så sød ud og fordi hun fik hugget hånden af af de mennesker der dræbte hendes mor da hun var kun 3-4 måneder. Som adoptionsfadder får jeg løbende opdateringer om hendes udvikling og jeg følger med i spænding. Se hvad de skriver til mig nu:

[…] Kesi har fået en ny vane – eller skal vi snarere kalde det en uvane! Hver morgen, inden det er tid til at tage i skovskole, farer hun op i toppen af karantæne– eller socialiseringsburet og lader som om, at hun ikke hører babysitterne kalde på hende. Først når alle de andre er gået i forvejen, kommer Kesi selv ned og spiser alle de frugtrester, hun kan finde. En af babysit-terne bliver altid nødt til at blive og jagte hende for til sidst at få hende med ud i skovskolen! […]
Kesi elsker at stikke af fra gruppen, og hun er god til at bygge rede og drøne rundt og lege i træerne. Når hun vender hjem fra en af sine ”udflugter”, er hun ofte i følgeskab med venin-derne Tequila, Shizuka og Hanya eller vennerne Duta, Tatan og Grendon.
Ud over sine små ”udflugter” og besøg hos de andre grupper i skovskolen, er Kesi også fræk på andre områder. Bl.a. er hun slem til at drille de nye babysittere, som hun udser sig som nemme ofre. Hun er dog så charmerende, at de hurtigt tilgiver hende. For hvem kan stå for sådan en smuk, rødhåret spilopmager?
Jeg gad rigtig rigtig godt tage derned en skønne dag og besøge hende og alle de andre orangutanger. Borneo ser så smuk og spændende ud, og jeg tror de orangutanger er overdrevet sjove.
Reklamer

One comment


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s