De tog min gynge :(

Vi var nede i Frederiksberg Have, hvor de har nogle ret sjove gynger. Jeg fik en rigtig fed tur. Men da jeg blev træt af det og forlod gyngen, kom der en eller anden unge og tog gyngen. Dét var jeg slet ikke forberedt på. Er det sådan i det virkelige liv? Hvornår er noget mit?


2 comments

 1. Du kan vælge den blå eller røde konvolut:

  Rød:
  Ej lille pus! Sikke noget! Jeg håber du fik din gynge tilbage og at du fik en god skulder at græde ud på. Håber du har det godt – trods alt.

  Blå:
  Teknisk set er det vel kun “din” gynge, hvis du egenhændig har optjent alle midler til anskaffelse af gyngen. Teknisk set er vel “din” gynge i dette tilfælde tilhørende Frederiksberg Kommune. Hvis du benyttet gyngen i samme øjeblik som et andet skarn overtog gyngen, er du i din ret til at høfligt og med respekt, informere lurendrejeren om at vedkommende venligst bliver nødt til at vente til gyngen bliver ledig. Hvis du derimod har forladt gyngen, så er den til fri afbenyttelse af alle dem der også nyder de gratis goder, som forældre typisk betaler skat for, i Frederiksberg have. Og så er det bare at sluge den kamel (FYI: det er en talemåde – det er kun nord-afrikanske ørken nomader der spiser kameler), vente til gyngen igen bliver ledig … og så er det op på hesten igen (FYI: endnu en talemåde – det er egentlig ingen hest). Så i stedet for at være en pernittengryn, så bør du sporenstrengs glemme gyngen og hele pivetøjet og skrive dig bagom øret (evt. på en seddel indtil der er lidt bedre plads bagom dem) at acceptere utidigheder fra tilfældige døgenigter. Øvelsen er at hæve sig over dem og, med kærlighed, respektere de forskelligheder der er.

  Forvirret? Jaja … verden er skør!

  • Kan det have sin rigtighed når mor og far ejer alting i verden? De giver mig alt jeg vil have og det regner jeg med de gør resten af mit liv. Jeg kan slet ikke se rimeligheden i den blå konvolut og jeg vælger derfor den røde. Jeg blev trøstet og min harme over denne skøre verdens lurendrejere dulmet. Jeg Må jeg få en kage?


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s