Pasfoto

Forleden skulle vi have taget pasfoto, fordi jeg skal have nyt pas når vi skal til Spanien om lidt. Nu er det tilladt at tage billederne digitalt og sende dem ind via internettet. Så selvfølgelig var det noget vi let kunne klare hjemme.

Men vi opdagede hurtigt at jeg slet ikke kunne sidde stille. Der er så mange regler man skal huske på når man skal have taget pasfoto. Man skal sidde stille, man skal lukke munden, man må ikke smile eller grine, man skal kigge lige ind i kameraet, jeg måtte ikke have min burka på og meget meget mere.

 

Jeg blev bestukket med en pakke rosiner.

Så gik det straks bedre og pasfotoet kom i hus:

 

Det er en del pænere end det gamle jeg havde: Mit første pas

 

Vi tilbyder pasfoto herhjemme for tyve kroner eller en pakke rosiner.

Så var der tid til at lege!


3 comments

  1. På trods af at mor og far lige glemte at vaske de sidste rester af rosiner fra din kind, så er jeg sikker på at de i Spanien de sidste rester af egen-producerede tørrede druer. Og jeg tror altså ikke at mor eller far kommer ind med de øjne og det skæg …

    • Jeg tror du har ret: Mor og far bør bare blive hjemme – så slipper de for den ydmygelse. Angående resterne på mine kinder, så er det altså bare snot, savl og knopper. Rosiner er det rene guld. De slipper ikke afsted med at blive hængende på kinden 🙂 Heldigvis fik vi passet forleden med posten og der ser jeg ikke beskidt ud. Det er rimelig heldigt for når jeg stroller igennem paskontrollen sammen med min veninde Vigga, så skal jeg have styr på mit shit.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s