Glædelig jul og godt nytår

Glædelig jul alle mine venner, familie og kære.

Jeg har været på Fanø med moster Anne, morfar, hele morfars bande: Oliver, Julius/Johan, Thea og Malene… og naturligvis mor og far. Det var fuldt hus og det var skide hyggeligt. Alle har leget med mig hele tiden og jeg har slet ikke sovet alle de timer eller spist alle de grøntsager jeg burde. Men jeg har spist en masse søde sager, fået en masse gaver og øvet alle mine grimasser. Tak for nogle dejlige dage og fede gaver: Jeg har fået værktøj til mit modellervoks, en stor ny garage, en moderne pengekasse med kreditkortlæser, lækkert grimt plastik indkøbsvarer fra Brugsen og Cars 2!!! Så jeg inviterer til fest hos mig for dem som gider! Billede fik vi ikke taget så mange af. (Vi fik taget et par analoge billede, så dem må I have lidt tålmodighed med at se til de er blevet fremkaldt og indskannet.)

IMG_3397

Bagefter var vi forbi oldefar Henning og Grethe i Skjern. Det var mægtig hyggeligt at se dem igen. Sidst vi var forbi var i foråret 2010 og der var jeg jo lidt bette. Denne gang var vi forbi for at give min julegave til dem personligt. Du kan se gaven elektronisk her: http://www.blurb.com/bookstore/detail/2787322

Vores sidste besøg var hos oldefar Frode i Hjørring. Vi boede sammen med moster og mormor i sommerhuset i Tversted. Vi fik masser af friskbagte boller og råhygge foran pejsen. Og det er så dejligt at se oldefar – og blive set af ham. Han bliver så glad for at se mig at det er en fornøjelse bare at være til. Han har sådan et godt væsen. Jeg er utrolig glad for at have ham. Oldefar og mormor gav mig en sej myggecykel – sådan én som Cykelmyggen Egon har (red: en grøn løbecykel.) Jeg er begyndt at lette begge ben når jeg kører på den. Til sommer skal den have fuld gas.

IMG_3457

I går var faster, farmor og farfar forbi hjemme hos mig. Det er altid en fornøjelse af have dem på besøg. De leger så godt med mig. Igen fik jeg lov til at være i centrum og fik demonstreret at jeg er i en stensikker selvstændighedsfase. Kan selv, vil selv. Helddigvis forstår de mig. Vi er ligeværdige. De havde en stor hule med til mig. Den er lynhurtig blevet mit favoritsted at se Cars 2. Der er så hyggeligt indenfor og de voksne kan ikke komme ind. Mor og far joker med at jeg har fået en hule og de har fået en teenager – hvad er en teenager?

DSCF0617

Nu tager vi over til Oskar, Storm, Charlie, Stumpiemor Lea og Stumpiefar Thomas og holder nytårs aften. Det var faktisk også sådan at dette år startede. Cirklen er komplet. Vi har købt børnechampagne og regnbueis! Kan det blive bedre? God fest til jer alle derude og tak for et forrygende år.

Se billederne fra julen her: www.flickr.com/photos/munkejens/sets/72157642309415715

Og billeder fra nytår: www.flickr.com/photos/munkejens/sets/72157642314790433

Kærlig hilsen
Vilhelm


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s