Morfars overraskelse

For et par weekender siden lavede vi en kæmpe overraskelse for morfar. Vi gemte os alle sammen i Jytte og Claus hus i Hellerup. Malene tog morfar med ud for at hente ski til deres tur til Norge. Morfar troede at han havde gættet overraskelsen; nemlig at han skulle spise brunch med moster, mor og mig senere inde i byen. Men han blev klogere. Og vi har på video hvor meget klogere han blev. (Far har ikke helt styr på kameraet så fokus løber rundt over det hele.)

Efter vi havde spist gik vi udenfor hvor vi alle sammen stillede os op til gruppefoto. Det blev taget af Oliver, familiens nye fotograf. Jeg synes han gjorde det ret godt. Og ifølge EXIF har han taget det i manuel exposure…. respekt! (Klik billedet for at se det lidt større.)

Vejret var jo fantastisk. Solen var rigtig fremme og lun for første gang i mange måneder. Så vi legede en masse i haven. Det ligner gemmeleg, men det var mere en leg hvor jeg laver tigerspring på de uvidende forældre.

Og bagefter var det tid til kage. Når man nu ikke gider spise frokost, må man spise sig mæt i chokoladekage. Bemærk teknikken og at der nærmest ikke er nogen pletter.

Thea, Julius og Oliver er bare de bedste. Jeg kan lege med dem hele dagen og jeg tror faktisk også at de kan lide at lege med mig.

Det var en rigtig fin dag. Morfar blev i hvert fald glad.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s