Suttetræet

I weekenden besluttede vi at droppe sutten. Jeg var blevet advaret flere dage i forvejen – ja, nærmest uger i forvejen. Men hvis jeg nu klynkede lidt efter sutten i ny og næ og bad om den når jeg skulle sove, kunne det være at jeg måtte beholde den lidt længere.

Men dagen hvor jeg skulle droppe den kom alligevel. Mor og far havde truet at jeg skulle give dem til Charlie. Det var nok alligvel ikke helt optimalt, så vi endte med at gå til suttetræet i Frederiksberg Have. Vi havde skrevet et fint brev hvor der stod hvorfor sutterne skulle hænge så højt oppe i træet: De andre børn måtte ikke kunne få fat på dem. Og far var så nødt til at klatre op i de tynde grene. Han syntes egentlig ikke at have noget imod det. (Jeg tror han havde ventet på en undskyldning til at klatre lidt i træer.)

Bagefter gik vi ned for at købe en gave til mig som bytte/bestikkelse. Jeg havde allerede et godt blik på en fjernstyret Lightning McQueen. (Den er total fed.) Da vi kom ned i børnehaven idag; mandag morgen, fortalte far Camilla at jeg nu ikke skulle have sut mere for at falde i søvn. Camilla svarede med et stort smil: “Vilhelm har da ikke brugt sut hos os. Vi troede ikke han brugte nogen.” Så nu ved mor og far at jeg har snørret dem. Ligesom da jeg snørrede dem til at vente ved min seng til jeg faldt i søvn. Og nu ved de hvorfor det er gået så nemt med at vænne mig af med den. Men de synes stadig jeg fortjener min Lightning McQueen.

(Billedet ovenfor er et lidt ældre billede.)

Reklamer

3 comments

  1. Godt gået, Vilhelm. Husk dog ikke at presse den der citron. Både citronen og forældrene bliver totalt sure af det.
    Matheo har også Lightning McQueen bilen. Den er totalt sej, men lidt besværlig at køre 🙂

    • Ja, den er faktisk lidt besværlig at køre. Men den vinder totalt meget på stil. Jeg skal huske det med citronen. Men jeg er ikke helt sikker på at jeg forstår…

  2. Charlie er lidt skuffet over at han blevet taget som gidsel i det suttedrama 😉 Men til trods for det ville han da gerne have suttet lidt på de sutter og havde nok taget imod dem med kyshånd 🙂


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s