Jeg skal være storebror

Jeg skal være storebror til November. Det er ikke til at fatte: Jeg skal have en lillebror. Det bliver super spændende men også ret udfordrende. Hvordan bliver vores liv nu? Mon jeg bliver den gode storebror vi alle håber jeg bliver? Kan jeg finde ud af at dele mit legetøj? Kan jeg finde ud af at afgive mit legetøj – altså bare dét jeg ikke længere selv leger med.

Her nedenfor ses billeder fra nakkefoldsskanningen. Det er lidt tid siden nu, men vi har ikke talt så meget om det herhjemme før nu. Mors mave er begyndt at blive stor og jeg har forstået at der er en baby derinde. Men meget mere tror jeg ikke har endnu har fået hovedet omkring. Ikke andet end at det er en bette størrelse. 4,82 centimeter. Vildt.

Reklamer

2 comments

  1. Viiildt … og tillykke lille mand. Det er et fedt tidspunkt lillebror kommer ud på. Måske jeg kan vise dig min ny lillesøster der kommer den samme dag?

    • Tak skal du have! Og et kæmpe tillykke til dig. Det bliver helt vildt spændende. Jeg vil rigtig gerne se din lillesøster – ja, faktisk dem begge, Og tænk at de kommer samme dag. Hvad er oddsne?


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s