Red Barnets landsindsamling 2013

Idag, vores sidste dag i sommerferien, har vi samlet ind sammen med Red Barnet til årets landsindsamlingen. Det er jo ikke alle der kan spille Lego Batman eller får is efter at have været med til at handle ind. Og efter tre gode uger var det på tide at se lidt brede end vores egne fire næser. Se mere om formålet for indsamlingen på redbarnet.dk/Landsindsamling.aspx?ID=156.

Tak for din indsats ved Red Barnets landsindsamling 2013. Sammen med ca. 7.500 andre indsamlere var du med til at gøre en stor indsats for at stoppe volden mod børn. Vi forventer, at indsamlingsresultatet kommer tæt på 8 mio. kr. Det er super flot! Tusind tak endnu engang. Med venlig hilsen Mimi Jakobsen, generalsekretær i Red Barnet.

– SMS fra  Red Barnet.

Vores resultat blev kr. 1.274,50. Vi synes der er hæderligt. Det sagde folkene fra Red Barnet også. Jeg fik et flot diplom som skal ind i scrapbogen sammen min orangutang Kesi.

DSCF7365

Vi fik en rute ikke langt fra Chr. Winthers Vej. Så vi kunne gå derover. Folk på gaden stoppede op for at få lov til at putte penge i vores indsamlingsbøsse. Det er super sejt, folkens.

DSCF7313

Det kan også være svært at stå for ham her med sine to tænder og smittende attitude.

DSCF7318

Mor og jeg startede ud i super godt tempo men efter ret mange opgange med fire eller fem etager, måtte jeg op og sidde på fars skuldre og tage et par ture hvor jeg kunne hvile benene og spise en bolle.

DSCF7338

Vi sluttede af i regnvejr og måtte skynde os over i banken med pengene inden det var for sent. Men vi skal helt sikkert være med igen næste år. Måske vil du med?

Kh Vilhelm

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s