Tante Steffi og onkel René

IMG_20131003_101931

I starten af denne måned var far og jeg var i Kiel for at besøge tante Steffi og onkel René. De har fået et nyt hus som vi skulle se. Og nøj, det har de gjort godt. Der er altså lækre detajler. Køkkenet og badeværelset især er godt lavet. Vi så billeder fra mens de istandsatte det. Og det har ikke være småting de har lavet. Alt fra gulv til loft og kælder til tag er lavet nyt. Ja, mange vægge er næsten som nye. Og der var god plads over det hele. Både mig og Amy, deres hund, kunne kravle vidt omkring på gulvet. Haven var kæmpe. Helt enorm. Og aflang. Ca. 10 meter og bred og næsten 60 meter lang (uden hus og forhave.) Man kunne kaste en bold så langt armene gjorde det muligt. Amy kunne løbe hurtigt benene kunne bære hende. Men det bedste var nok når onkel kørte sin traktor ud og gav den som backyard-trucker op og ned af fairway’en med hundene farende omkring sig.

Ja, faktisk havde de to hunde mens vi var der, for de passede Steffi’s chefs hund. Skal jeg sige det selv, var jeg ret cool med at de snusede meget til mig i starten. Og når jeg sad til bords og spiste, var nærmest som at være på en tømmerflåde med kredsende hajer i farvandet. De viste jo at jeg ville tabe noget. Selvom de begge er godt opdraget og ikke plagede om noget var muligheden jo for god til at lade gå dem forbi. Selvom jeg mistede koncentrationen pga. det, var jeg stadig ret cool.

Vi fik endda besøg af en helt tredje hund: Coco. (Fedt med en hund på min størrelse.) Den havde brækket det ene ben men virkede ikke til at have opdaget det selv. (Steffi er nærmest dyrlæge og kan bare dét der med dyr.) Den løb rundt som den nok altid har gjort og lod sig ikke genere af benstøtten.

DSCF7893

Vi var på efterårsmarkedet i Freilichtmusseum Molfsee – et sted der minder om Frilandsmuseet i Lyngby. Der var friskbagt brød fra stenovn, hjemmelavede oste, marmelader, chocolader, huer, vanter, træsværd, havenisser, borde, bænke og alt mulig andet. Der var de flotteste boder i bedste tysker-bonde-jodler-lederhosen-stil spækket til randen med mad, kringler og kulørte slikpinde. Jeg skulle have købt et par af de røde eller grønne sokker med hjem til Vilhelm. De havde været perfekte til jul f.eks. med en nissehue. Men vi havde ingen penge tilbage. Derfor hænger jeg lidt med mulen.

DSCF7941

Far tog et billede af Steffi hvor hun er ved at spise en slikpind. Det vil vi ikke byde hende at lægge op her, så derfor lader vi være. Vi har også et næsten magen til af Rene hvor han samtidig skærer en grimasse. Det er jeg lidt fristet til at vise jer… men I må nøjes med et billeder af en hyggelig morgenstund i deres køkken: Vi spiste morgenmad ved “øen” i køkkenet fordi spisebordet stadig var komplet optaget af brætspillet fra aftenen forinden. Jeg tror far tabte spillet men han tog sin tid om det.

DSCF7854

Tak til Steffi og René for en hyggelig forlænget weekend.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s