Uge 31, 2016

Hej,

Nu er det ikke fordi vi vil starte på at lave ugentlige updates her på bloggen. Men det har været en uge fuld med små begivenheder, som tilsammen giver meget mere.

Vi startede med at tage på Bakken sammen med Tante Maja, Mikael og (næsten) hele Mikaels familie – børn, søster, onkel og og og. Det er en årlig sammenkomst og i år fik vi lov at komme med. Det var simpelthen så hyggeligt. Både Vilhelm og Frode fik flyttet deres forlystelsesgrænse en smule. Men den store rutsjebane var nu alligevel lidt for voldsom til Vilhelm. Men han tog den i stiv arm.

Søndag var vi til fællesmorgenmad i Absalons kirke. Det var meningen vi efterfølgende skulle have set på racerbilerne i Copenhagen Historic Grand Prix. Men guderne og cykelløbet Danmark Rundt ville det anderledes. Vi sad fast i trafikken på vej hjem fra Absalon. Istedet tog vi til farmor og farfar i Nødebo. Det er altid et hit.

Frode har i løbet af ugen haft flere og flere succesfulde besøg på toilettet. Men det var hans seje indsats på den røde cykel med pedaler der tog prisen for bedste achivement. Hver morgen er han cyklet til skolen, for at aflevere Vilhelm, og videre til børnehaven. Og hver eftermiddag har han taget turen den modsatte vej. Turen hjem går altid væsentlig nemmere. Jeg tror det går ned af bakke 🙂Vilhelm er startet i hans nye fritidshjem. Bella er nedlagt og slået sammen med Præstegård Fritidshjem. Det har været lidt kaos i denne uge. Lokalerne har ikke været klar. Men det har ikke hindret ham i at hygge sig. På mandag er der skolestart. 1. klasse. Vildt!


Tak for en dejlig, dejlig uge. Elsker jer!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s