Giv lige slip og slap lidt af

Hvis jeg kun måtte give ét godt råd så ville det være dette: Giv slip og slap af. Man kan beslutte sig for mange ting hjemmefra om hvordan rejsen skal forløbe, hvad man vil være med til og hvad man ikke vil være med til – og det holder ikke. Både fordi dine grænser flytter sig hele tiden når du rejser, og fordi fleksibilitet og åbenhed giver nogle fantastiske oplevelser på sådan en tur.

Et godt eksempel, som mange småbørnsforældre sikkert bruger tid på inden afrejsen, er autostolen. Kan man leje en der hvor vi skal hen, og hvis ja, er der så overhovedet sikkerhedsseler i taxaerne eller lejebilen? Hvad gør vi hvis vores barn ikke kan sidde i en autostol?

Vi havde ikke autostol til Vilhelm. Han sad på skødet at os når vi kørte i både taxa, songthaew (overdækket ladvogn)  og lejet bil, og det vænner man sig hurtigt til. Til gengæld havde vi (læs: moderen) besluttet at vi skulle ikke køre tuk-tuk med ham. Det holdt lige indtil den dag hvor vi stod på en havn og ikke havde andre alternativer end tuk-tuk eller at gå hjem med en træt og sulten baby i 35 graders eftermiddagssol. Så vi kørte tuk-tuk og det var et hit. Vilhelm hyggede sig, nød vinden i ansigtet og vi kom stille og roligt hjem og det gik slet ikke så stærkt som vi havde frygtet.

P1010877

Da vi så ved hjemkomsten stod i Kastrup i bidende snevejr, korte ærmer og sandaler, da måtte vi tage en metro hjem for i Danmark få du ingen taxa til at køre dig hvis du ikke har en autostol til dit barn.

Tilbage til indholdsfortegnelse

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s